Ознака: застарување на казни

Зајкова: Да се зголеми периодот на застарување на казните, особено за...

Пратениците од Либерално-демократската партија во Собранието поднесоа Предлог на закон за изменување и дополнување на Кривичниот законик со коишто се предлага за кривичните дела...