Ознака: Зарина Првасевда

„Ехо“ – прв солистички концерт на Зарина Првасевда вечерва во Филхармонија

Младата артистка Зарина Првасевда вечерва со почеток во 20 часот ќе го одржи својот прв официјален солистички концерт во Македонската филхармонија. Концертот е насловен како...