Ознака: Венециското биенале

Ќе го видиме проектот „Пејзажно искуство“ што нѐ претставуваше на...

Уметничките истражувања на Моника Мотеска и Роберт Јанкулоски со својот наратив му припаѓаат на широкото поле на уметнички искази што ѝ даваат важност на...

„Лабораторија на иднината“ – тема на Венециското биенале на архитектура...

Интернационалната изложба на архитектурата во Венеција ќе се одржи од 20 мај до 26 ноември 2023 година, на темата „Лабораторија на иднината“, зададена од...