Ознака: светските центри

Дипломатијата треба да ја претставува националната визија на Македонија на меѓународен...

И покрај привидот за македонска „дипломатска офанзива“ со нови амбасадори, во јавноста остануваат прашањата што изгуби Македонија со долгогодишните „црни дипломатски дупки“ во клучните...