Ознака: светски конфликт

Брз прием на Украина во НАТО е еднаков на брз влез...

Што може да значи итното барање на украинскиот претседател Володимир Зеленски за членство во НАТО Најголемата опасност од проширувањето на конфликтот, со димензија на интерконтинентален...