Ознака: судрете

Отклучете ги архивите и судрете ги аргументите

Како бугарската хегемонистичка доктрина практикува цензура, недостапност до архивската граѓа, манипулации и историски фалсификати Повеќемина универзитетски професори, историчари и истражувачи се унисоно согласни со констатацијата...