Ознака: субвенционирана струја

Се замрзнува цената на лебот на 33 денари, се укинува повластената...

Се укинува повластената струја за компаниите од прехранбената индустрија и се замрзнува цената на белиот и полубелиот леб од 450 грама на 33 денари,...

Министерството за економија предлага укинување на субвенционираната струја за прехранбената индустрија

Министерството за економија испрати предлог-одлука до Владата за укинување на мерката за субвенционирана електрична енергија на компаниите од прехранбената индустрија. Според анализите на Министерството за...

Субвенционирана струја само за компаниите што ги намалиле цените, од 1...

До крајот на месецов ќе се знае дали ќе продолжи снабдувањето со субвенционирана електрична енергија за компаниите од прехранбената индустрија што користат повластена цена...

ЕСМ: Училиштата и водостопанствата до 20 декември можат да се пријават...

Од вкупно регистрирани 474 јавни основни и средни училишта во државата, за снабдување со субвенционирана електрична енергија преку „ЕСМ продажба“ се пријавиле 309 училишта...