Ознака: Собраниски веб сајт

Веб-порталот на Собранието цел на сајбер напад

Собранискиот веб-сајт беше надвор од функција, поради сајбер напад. Од Кабинетот на претседателот Талат Џафери посочуваат дека нивните ИТ експерти констатирале дека поради тоа што...