Ознака: скандал во Собрание

Скандалот во Собранието бил режиран од Талат Џафери и Димитар Апасиев,...

Случајот во Собрание во кој пратениците од Левица, Борис Крмов и Димитар Апасиев ги фрлаа листовите на кои беа напишани мандатите е дефокус и...