Ознака: проф. Славе Арменски

Надежите се во домашните капацитети, охрабруваат и берзите: Како Македонија ќе...

Работата на домашните капацитети ќе биде клучна во справувањето со енергетската криза и се очекува тие да бидат максимално искористени, според најавите од Владата...