Ознака: odbojka

Истите репрезентации од лани ќе играат и сега на фајналфор-турнирот?

ОДБОЈКА - ЗЛАТНА И СРЕБРЕНА ЕВРОПСКА ЛИГА Украина, Турција и Хрватска одново ќе настапат на фајналфор-турнирот во Златната европска лига. Чешка на едно коло пред...