Ознака: национална кауза

Бугарското „менгеме“ за борците за македонска политичка и национална кауза

Димо Хаџи Димов вели дека грешките и скршнувањата на водачите на Врховниот македонски комитет се однесуваат само на оние лица што биле вметнати од...