Ознака: Кичево – Охрид

Почна ревизијата за патот Кичево – Охрид, која може да доведе...

Во тек е ревизија од Државниот завод за ревизија во Јавното претпријатие за државни патишта во однос на финансиските извештаи и услогласеноста, како и...