Ознака: јавно погубување

Северна Кореја егзекутира луѓе поради дрога, религиозни активности, стои во извештајот...

Во најновиот извештај на  се наведува дека во Северна Кореја се егзекутираат луѓе поради дрога, дистрибуција на јужнокорејски медиуми и верски активности со што се задушуваат човековите права и...