Ознака: италијански стрип

Ден на италијанскиот стрип во рамките на „Џифони“

Соработката помеѓу италијанската амбасада во Скопје и филмскиот фестивал „Џифони Македонија“, посветен на младата публика - која е исто така во својство на жири,...