Ознака: евроентузијазам

Преговарачката рамка и говорот на Урсула фон дер Лејен –...

Каде исчезна огромниот евроентузијазам на македонските граѓани, односно стремежот за полноправно членство на Македонија во Европската Унија? Еден ден кога историчарите ќе се навраќаат...