Ознака: Благоеврад

Веќе 17 години се случуваат напади врз македонските клубови во Бугарија,...

Здружението на Македонците од Бугарија ОМО Илиден - Пирин бара бугарската полиција да спроведе истрага за синоќешното каменување на македонскиот клуб „Никола Вапцаров“ во...