Ознака: фотографии

Изложба на фотографии на Боро Рудиќ

Во Културно - информативниот центар во Скопје, вечер во Изложбениот салон – Империјал 1, ќе биде отворена изложба на фотографии, а ќе биде промовирана...

Изложба на креативните акции што го менуваат општеството

Преку изложени фотографии, реквизити, транспаренти и други елементи, кои биле дел од различните граѓански акции за промени во општеството во земјава во изминатите десетина...

„Моја скопска приказна“ – изложба и конкурс на фотографии од скопски...

Христијан Јосифовски „Моја скопска приказна“ беше насловена изложбата на фотографии инспирирани од стари скопски фасади. Љубителите на добрата фотографија имаа можност да ја видат оваа...

Изложба на фотографии и музички филм на „Рок-фест“

Музичкиот дел на годинашново издание на „Рок-фест“ има три вечери. В петок е натпреварувачката вечер, додека, пак, втората и третата вечер в сабота и...

Поголем интерес и повисоки награди за конкурсот на фотографии „Моја скопска...

На проектот насловен „Моја скопска приказна“, кој е во организација на „Стримон филм“ - Скопје, со финансиска поддршка од Делегацијата на Европската Унија и...

„Моја скопска приказна“ – конкурс на фотографии инспирирани од автентични скопски...

„Mоја скопска приказна“ е отворен конкурс на фотографии инспирирани од фасади на објекти што го дефинираат вистинскиот идентитет на старо Скопје. Идејата на натпреварот...

Продолжен конкурсот за фотографии „Моја скопска приказна“

„Mоја скопска приказна“ е отворен конкурс на фотографии инспирирани од фасади на објекти што го дефинираат вистинскиот идентитет на старо Скопје. Најдобрите фотографии ќе бидат...

Етнографска изложба на влашка носија

Во уметничкиот салон од Центарот за култура во Кичево вечерва вторпат ќе биде отворена етнографска изложба на фотографии „Власите на Балканот и во Македонија“....