Ознака: прскање

В четврток прскање против комарци во Скопје

Град Скопје информира дека на 29 август, четврток, во раните утрински часови ќе се изврши авионска дезинсекција против ларви од комарци, на подрачјето на...

В среда ново прскање против комарци

Град Скопје информира дека четвртата фаза од авионската и од терестричната дезинсекција против возрасни форми на комарци ќе почне на 31 јули, среда (авионско)...

Прскање против комарци денес и утре во Кичево

Откако на 25 и 26 јуни беше спроведено првото прскање против комарци ова лето, во општина Кичево денес и утре ќе биде извршена и...

Утре петто прскање против комарци

Градот Скопје ги известува граѓаните дека утре, четврток, 11 јули ќе изврши авионска и терестрична дезинсекција против ларви од комарци. Авионската дезинсекција против ларви од...

В четврток петто прскање против комарци во Скопје

Градот Скопје ги известува граѓаните дека во четврток, на подрачјето на градот Скопје, ќе изврши авионска и терестрична дезинсекција против ларви од комарци. Имено, авионската...

Утре и задутре трето прскање против комарци

Третата фаза од авионската и од терестичната дезинсекција на подрачјето на Скопје против возрасни форми на комарци ќе почне утре. Уништувањето на комарците од...

Прскање против комарци во наредните два дена во Општина Кичево

Во наредните два дена на територија на Општина Кичево ќе се спроведе превентивна систематска дезинсекција. Оваа операција ќе се изведува во текот на ноќните...

Утре и задутре ќе се прска против комарци

Втората фаза од авионската дезинсекција против возрасни форми на комарци на подрачјето на Скопје ќе започне утре, додека терестичната ќе се реализира задутре. Прскањето...

Викендов ќе се прска против комарци во Скопје

Градот Скопје ги известува граѓаните дека првата фаза од авионската и терестричната дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе...

В сабота прва фаза од прскањето против комарци во Скопје

Првата фаза од авионската дезинсекција на подрачјето на град Скопје против ларви од комарци, ќе се изврши на 11 мај (сабота), во раните утрински...