Ознака: општина аеродорм

Општина Аеродром го изгласа буџетот за 2020 година

Советот на Општина Аеродром на последната седница го изгласа буџетот за 2020 година во износ од речиси 22 милиона евра. Градоначалникот Златко Марин во образложението...