Ознака: оби

Македонија на 67-то место според Индексот за отвореност на буџетот

Македонија се наоѓа на 67 место од вкупно 117 држави според меѓународното истражување на Индексот за отвореност на буџет (ОБИ), соопшти Транспаренси Интернешнл –...