Ознака: Крокодил

Како да го откриете својот розов крокодил?

1. Бугарија ни го прави она што Русија ѝ го прави на Украина. 2. Европската Унија загрижена поради знаменцето што власта сака да го закачи...

Калигула (Легенда за двајца Калигули: антички и модерен)

Антички (Рим) Калигула, цезар на славната Римска Империја, творец на метафизичкиот коњ. На коњот што го предложи и внесе како сенатор во римскиот сенат. Коњот...

Крокодилот Гањо избега, ама прошетал само низ Зоолошката градина

Еден од крокодилите излегол од своето живеалиште во Зоолошката градина во Скопје, но, за среќа, само се избањал во езерцето и потоа бил вратен....