Ознака: кошаркарски селектор

Продолжуваат преговорите за кошаркарски селектор

Досега 13 тренери беа селектори на македонската репрезентација, а 14-от ќе ја предводи на патот кон пласманот на ЕП 2021 Преговорите со Октај Махмути за...