Ознака: IN MEMORIAM

Ин мемориам Љубе Рајевски (1955 – 2019)

По тешко боледување на 10 ноември 2019 година почина Љубе Рајевски. Роден е на 11 март 1955 година во Скопје, Рајевски беше долгогодишен директор и...

Почина македонската голманска легенда Благој Истатов

IN MEMORIAM Благој Истатов, едно од најголемите фудбалски имиња на Македонија, почина вчера во 71 година од животот. Роден на 5 април 1947 година во...