Музичарот Ентони Винсент, кој е познат како „човек со милиони гласови“, го изведе популарниот хит на групата „Квин“, „Боемска рапсодија“ („Bohemian Rhapsody“) на 42 начини.

Познатиот „јутјубер“ ја изведе култната песна на „Квин“ имитирајќи ги гласовите на повеќе познати музичари, меѓу кои и Дејвид Боуви, Ози Озборн, Џенис Џоплин и Френк Синатра.

Меѓу верзиите е и онаа со стилот на пеење на фронтменот на „Квин“, Фреди Меркјури, но и со оригиналниот глас на Винсент.