Ознака: Златна европска лига

Одбојкарите ќе ја бараат третата победа против Хрватска

ЗЛАТНА И СРЕБРЕНА ЕВРОПСКА ЛИГА Машката одбојкарска репрезентација на Македонија во Златната европска лига (група Б) и женската репрезентација на Македонија во Сребрената европска лига...

Македонските репрезентации сега се пред гостински предизвици

ОДБОЈКА - ЗЛАТНА И СРЕБРЕНА ЕВРОПСКА ЛИГА Машката селекција, по двете победи и еден пораз, денеска ѝ гостува на Белгија, која ја победија во Скопје...

Миленкоски: Покажавме карактер, што особено радува

ОДБОЈКА - ЗЛАТНА И СРЕБРЕНА ЕВРОПСКА ЛИГА Во третото коло, машката селекција во Скопје во неизвесен меч ја совлада Хрватска со 3-2, а женската го...