Ознака: ВАВИЛОН

Деветта награда за најдобар млад преведувач ВАВИЛОН

По повод Европскиот ден на јазиците во 2022 година, денеска, во 17 часот, во „Јурп хаус Скопје“, ќе бидат објавени победниците на деветтата награда...