Ознака: СВЕЌИЧКИ

Книги наместо свеќички за 65. роденден на „Колибри“

На штандот на „Колибри“ во Градскиот парк во неделата изложивме дел од сработеното во изминатите години, а на децата што ни даваа цртеж или...