Ознака: Станко Неделковски

Како Станко Неделковски спаси од неповрат историско, фотографско богатство од доајенот...

Изложба на спасени фотографии на Јаневски, сведоштво на една историја Фотографиите што одбележуваат историја, создадени од доајенот на македонската современа фотографија Живко Јаневски ќе може...