Ознака: Средби под јаворите

На 6, 7 и 8 јуни, во Струмица и во селото...

Од денес до 8 јуни ќе се одржи 22-та манифестација „Средби под јаворите – Видое Подгорец“, посветена на делото на овој голем писател за...

„Средби под јаворите – Видое Подгорец 2022“

Литературни манифестации за деца Повеќе од 200 литературни творби пристигнаа на литературните конкурси распишани во рамките на литературната манифестација „Средби под јаворите -Видое Подгорец“. Ученици...