Ознака: Простор за разговор

„Простор за разговор“ – уметнички активизам за родова еднаквост

Вчера во Штип се одржаа настаните во рамките на „Простор за разговор“, проект организиран од „Интерарт културниот центар“ со поддршка на швајцарската амбасада во...