Ознака: пренатрупан календар

ФИФПРО вели дека на фудбалерите им е потребна заштита од „опасни“...

Здравјето и безбедноста на фудбалерите и на сите други во играта треба да бидат пред секој друг приоритет, рече претседателот на ФИФПРО, Дејвид Аганзо Фудбалот...