Ознака: префрлање топка

Уште петнаесетина дена за крај на партијата „топлификациски пинг-понг“

ПРОДОЛЖУВА ПРЕФРЛАЊЕТО НА ОДГОВОРНОСТА ЗА ТОА КОЈ ЌЕ ГИ ЗАГРЕВА РАДИЈАТОРИТЕ НА ЦЕНТРАЛНОТО ПАРНО ГРЕЕЊЕ ВО СКОПЈЕ Сѐ уште има време Владата да направи нешто,...