Ознака: побарувачка на енергија

Цената на струјата ќе расте и во следните три години: предупредува...

Глобалниот бран на побарувачка на енергија може да донесе уште три години нестабилност на пазарот и рекордно загадување од електраните, доколку земјите не направат...