Ознака: осомничените

Кога институциите потфрлаат, јавноста го узурпира правото да им суди на...

Непочитувањето на принципот пресумција на невиност продолжува да урнисува човечки судбини Практиката на погазување на принципот на пресумција на невиност продолжува. Уште потрагично е што...