Ознака: насилно однесување

Дури 70 отсто од учениците се сведоци на насилно однесување во...

Шеесет и три отсто од учениците потврдуваат дека насилството е постојано присутно во училиштата. Дури 70 проценти од учениците се сведоци на насилно однесување...