Ознака: млади борачи

Балканец има млади борачи на кои може да се гордее, од...

Младите борачи на Балканец од Штип изминатиот викенд остварија фантастични резултати на меѓународниот турнир „Победник" во Белград на кој учествуваа повеќе од 200 борачи...