Ознака: Катрин де Бол

Директорката на ЕВРОПОЛ во Скопје: Да се следат парите на криминалните...

Македонската полиција е веќе на високо ниво во соработката со ЕВРОПОЛ и сега треба да се утврдат следните чекори и да се следат парите...