Ознака: измени буџет

ЕК предложи измени на Буџетот на ЕУ за 2024 година, 501...

Согласно усвоената ревизија на Повеќегодишната финансиска рамка (МФФ) за периодот 2021-2027 година, Европската комисија предложи измени на Буџетот на ЕУ за 2024 година, со...