Ознака: Иновативен систем

Револуционерен вселенски катапулт сѐ поблиску до реализација

Иновативниот систем за лансирање дизајниран за да катапултира товар во вселената, со брзина од 8.000 километри на час, доби уште 71 милион долари финансирање....