Ознака: Фашист

Фашист, терорист, наредбодавец за масовни убиства

КОЈ БИЛ ВАНЧО МИХАЈЛОВ Иван (Ванчо) Михајлов во историската меморија на македонскиот народ останува запаметен како организатор и наредбодавец за голем број убиства на истакнати...