Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 26078)

Од бомби до меури од сапуница

(Политиката и паранормалното) Речиси да нема жив човек кому не му се има случено барем едно нешто што не може да си го објасни. Можеби...

Ода на глупоста

Во текот на изминативе години повеќепати сум се запрашал дали живееме во златната доба на глупоста. Секако дека ги живееме годините кога интелектуалците се...