Ознака: демократски клуч

Уривањето на АСНОМ – уривање на Македонија

Секој малку учен човек знае дека ако не постоеше Илинден 1903-та, не ќе постоеше АСНОМ 1944-та, ако не постоеја и едниот и другиот историски...