Ознака: богатата

Шест филма од богатата филмографија на Анджеј Вајда во Кинотеката

Од 16 декември (петок) до 22 декември (четврток) во Кинотеката ќе имаме можност да видиме избор од шест филма од богатата филмографија на Анджеј...