Ознака: безидентитетска

Како политички неписмена багра нѐ одведе во безидентитетска бездна

Што се случува со националната политика? Ако воопшто имаме таква. Што се случува со националната држава на македонскиот народ од деведесеттите? Зарем сѐ уште...