Ознака: Бехтел и Енка

Бубевски: За тендерот за надзорот на „Бехтел и Енка“ по допрен...

Основното јавно обвинителство Скопје, по закон, не може да постапува по предмети за јавни набавки, туку таа надлежност ја има ОЈО за гонење на...

„Бехтел и Енка“ ќе гради четири автопатски делници од 1,3 милјарди...

Во наредните пет години Конзорциумот „Бехтел и Енка“ денеска потпиша договор со Јавното претпријатие за државни патишта (ЈПДП)  за изградба на четири автопатски делници во...

Владата го одобри договорот за изградба на коридорите 8 и 10д

На предлог на Комитетот за преговори за изградба на Коридорот 8 и 10д, Владата го одобри договорот за изградба на планираните четири автопатски делници...