Ознака: 25283

Савевски во Маврово ќе ја крои репрезентацијата за кадетскиот шампионат

Македонија е во групата А, заедно со Шпанија, Литванија, Финска и со Косово, во групата Б се Исланд, Полска, Белорусија, Турција и Летонија. Првото...

Љубовниците и жените на славните личности

Некои велат дека политиката е вечна тема. Можеби е, можеби не е. Вечна тема е љубовта, од детството до смртната постела. А во љубовта,...