Ознака: јавно објавување

На СП ќе има и јавно објавување на одлуките донесени со...

Откако судијата ќе го разгледа спорниот момент и ќе донесе одлука, преку микрофон ќе им ја соопшти на гледачите на стадионот и пред ТВ-екраните....

Филипче: Лицата што треба да одат во самоизолација ќе се објавуваат...

Здравствените власти во соработка со правници ја разгледуваат можноста јавно да објавуваат списоци на лица кои треба да бидат во самоизолација. На ваков чекор...