Ознака: Сашо Олумчев

Крајот на пандемијата под знак прашалник: Сезоната на респираторни болести носи...

Се наѕира ли крајот на пандемијата со коронавирусот? Регионалниот директор на СЗО за Европа, Ханс Клуге изјави дека доколку не се појави нова варијанта...

Д-р Олумчев: Додека граѓаните не сфатат дека се одговорни за своето...

Со новите предлог-мерки на Комисијата за заразни болести намерата беше да се поттикне процесот на вакцинација кај граѓаните. Меѓутоа, во Македонија и општо на Балканот,...