Ознака: садови

Четири работи што не се ставаат во машина за миење садови

Домување Машината за миење садови ни е голема помош во кујната, но има некои работи што никогаш не треба да ги миете во неа. Сепак,...

Таблетите за машина за садови може да се користат за...

Домување Таблетите за машини за миење садови се дизајнирани да се справуваат со тврда вода, дамки и маснотии од храната, така што не е изненадување...

Садовите не треба да се мијат со сунѓер

Кујнските сунѓери содржат повеќе бактерии отколку кујнските четки, што би можело да биде хигиенски поприфатлив начин за миење садови. Салмонелата и другите бактерии растат и...

Најчестите грешки при миењето садови во машина

Домување Според експертите за одржување на апаратите за домаќинство, постојат вообичаени грешки што многумина од нас ги прават кога ги ставаат садовите во машина за...

Битола доби 2.635 нови садови за собирање отпад

Над 130 корпи за отпадоци кои веќе се поставуваат на Широк Сокак, 100 зелени канти од 1,1 метар кубен, 70 метални канти со иста...

Што сѐ можете да миете во машина за садови

Сите знаеме дека машината за миење садови е еден од омилените домаќински апарати на секоја жена. Да бидеме искрени, кој сака да мие садови? Меѓутоа...

Едноставни трикови за почисти садови во кујната

Миењето и чистењето на садовите во кујната се секојдневие на секоја домаќинка, без разлика дали садовите ги мие на раце или во машина за...